Študijski dnevi Janeza Bečaja 2016 so za nami…

Drage članice in dragi člani ter vsi simpatizerji Društva.

Kot vidite, imamo novo ime. Na Skupščini Društva smo se preimenovali v Društvo za supervizijo, koučing in organizacijsko svetovanje. Sprejeli smo nov statut in spremenili spletno stran.

Na Študijskih dneh smo črpali iz vodnjaka znanja in spoznavali moderacijsko metodo Kolektivne žetve zgodb (Jani Stergar) ter razmišljali tudi o možnostih njene aplikacije v naših poljih delovanja. Po obilni večerji in ob pravljično zasneženi pokrajini je bil potem čas za žurko – Nuša Lasič nas je popeljala v svet znanih Celjanov, zgodovine Celja, poročnih obredov itn. Glede  na to, da je bilo Martinovo, smo nekaj trenutkov namenili tudi degustaciji..

V soboto nas je v svet telesa, stika s samim seboj, svet ritma, odpeljala naša članica Marina Ristić. Delavnica z naslovom »Moj ritem«. Bilo je transformacijsko. Polno. Intimno. Drugače.

Po povezovalni evalvaciji srečanja je bilo moč slutiti skupne želje, pričakovanja članov. Glede na to,  da je Društvo polje, kjer lahko soustvarjamo so k pripravi prihodnjih srečanj vabljeni še vsi zainteresirani, predvsem tisti, ki so se ob izdelavi vizije Društva javili, da želijo del svojega znanja podeliti tudi z drugimi.

Še to: z januarjem se ponovno zaženejo Supervizijski večeri (vabilo bo poslano v decembru); rezervirajte si 17. in 18.3.2017. Takrat so namreč naslednji Študijski dnevi Janeza Bečaja.  Fotke pridejo v kratkem…

Ta vnos je bil objavljen v News, O društvu. Zaznamek za trajno povezavo.