Študijska dneva 2024: SUPERVIZIJSKE METAMORFOZE

 15. in 16. marca

Čebelarski dom, Lukovica

V marcu smo spet preživeli lep vikend na študijskih dnevih, tokrat v osrednji Sloveniji, v družbi čebel – v prostorih Čebelarskega  centra Slovenije, na Brdu pri Lukovici.

Rdeča nit teh dveh dni so bile spremembe, preobrazbe in metamorfoze kot del (supervizijskega) življenja.  Spet smo imeli priložnost za izpopolnjevanje in povezovanje, za medsebojno podporo in izmenjevanje izkušenj pri osebnih in poklicnih metamorfozah.

Prvi dan smo obiskali »gledališče« (delavnica vodene fantazije), pod režijskim vodstvom Kristine Urbanc, univ. soc. del., otroške integrativne terapevtke in predsednice hrvaškega društva za supervizijo, in uprizorili iskrive mini predstave v kostumih.

Drugo jutro smo se najprej preizkusili s OI gongom, pod veščim vodstvom Nuše Lasič, izkoristili druženje za intervizijske skupine ter izmenjali svoje supervizijske in svetovalne izkušnje.

Nato smo skupaj z dr. Vitom Flakerjem, rednim prof. na FSD, razpravljali o Moči skupine.

Študijske dneve smo izkoristili tudi za Občni zbor društva. Vesna Savarin, dosedanja predsednica društva je poročala o delovanju društva v preteklih dveh letih. Nato smo izvolili novo vodstvo in predlagali program dela za obdobje 2024/2025.

Vodenje društva je prevzela Ajda Eiselt Čreslovnik, članice izvršnega odbora pa so še: Mojca Turman, Jana Kocjančič in Danijela (Jelka) Bratec.  V nadzorni odbor so bili izvoljeni Tomaž Vec, Brigita Rupar in Tatjana Ažman, za člane častnega razsodišča pa Sonja Žorga, Nuša Lasič in Tanja Rupnik Vec.

Zahvaljujemo se dosedanjemu vodstvu za uspešno vodenje društva, novemu pa želimo uspešno delo in obilico novih idej in kreacij, s soustvarjanjem vseh članov društva, za kar so se ti tudi zavezali in obljubili svojo pomoč.

Zapisala: Mojca Turman

Ta vnos je bil objavljen v Naslovne objave, Nerazvrščeno, News, študijski dnevi. Zaznamek za trajno povezavo.