ŠTUDIJSKI DAN OB 20-LETNICI DRUŠTVA

VABIMO VAS NA ŠTUDISJKI DAN OB 20-LETNICI DRUŠTVA

Datum: sobota, 17. marec 2018              Lokacija: ICPE, Dunajska 104, Ljubljana

Predstavitev predavateljev in delavnic:

  • Lea Šugman Bohinc, docentka na Fakulteti za socialno delo in gostujoča profesorica na Zasebni univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju in v Ljubljani.
  • Prof. dr. Alenka Kobolt, ustanovna članica društva, profesorica na oddelku socialne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.
  • prof. dr. Sonja Žorga, Nuša Lasič, Barbara Gogala in Darja Matičetova so nekdanje predsednice in ustanovne članice društva. Njihov prispevek bo namenjen zgodovinskemu pregledu 20-letnice delovanja društva.
  • Tatjana Rožič, univ. dipl. soc. delavka ter zakonska in družinska terapevtka, je supervizorka z licenco v socialnem varstvu. V delavnici bodo udeleženci prek opazovanja odigrane supervizijske diade odkrivali bogastvo čustvene dinamike.
  • Julija Pelc, spec. psihološkega svetovanja, gestalt psihoterapevtka, specializantka supervizije. S pomočjo ‘geštalt eksperimenta’ bodo udeleženci raziskovali, kaj prinašajo s seboj v odnos in kaj počnejo na točki stika z drugim-i, ga soustvarjajo, prekinjajo, kako to počnejo sami oziroma supervizantje. Védenje in zavedanje sta ključa do sprememb.

Kotizacija: 40 eurov. Za člane je kotizacija 20 eurov ob plačani članarini za 2018  (20 eur). Udeleženci boste lahko  kotizacijo in članarino poravnali v gotovini ob prihodu ali z nakazilom na TRR društva pri Delavski hranilnici: SI56 6100 001 5343 904. Referenca: 00 in datum nakazila.

Brezplačno parkiranje je možno pred Srednjo gradbeno in okoljevarstveno šolo, zadaj za stavbo, kjer se bo odvijal dogodek. Program je verificiran pri Socialni zbornici Slovenije in bo točkovan z 0.5 točk.

Prijave na študijske dneve pošljite na naslov drustvoskos@gmail.com do 10. marca 2018.

Ta vnos je bil objavljen v Naslovne objave, News. Zaznamek za trajno povezavo.